- Uncategorized

Anthony Crolla „bine” după KO brutal de Vasyl Lomachenko

Tocmai te-ai luptat cu numărul unu liră pentru liră.’

„Toată lumea i-a spus – [promotorul] Bob Arum, fiecare luptător de la marginea ringului: „Nu e nicio rușine în asta, amice.” Tu’ ești challenger obligatoriu, ce ai de gând să faci? Ai o lovitură la Lomachenko, trebuie să o faci. Dar a fost pur și simplu prea bun.

„A treia rundă a fost una ciudată pentru că stătea pe frânghii. Am crezut că a fost o oprire slabă pentru că, deși nu a fost în mod deosebit în luptă, a fost o oprire slabă.

„Din păcate, în runda a patra, Crolla a știut că trebuie să facă ceva și să meargă. Când faci asta împotriva lui Lomachenko, te lași larg deschis cu lacune. Lomachenko a fost prea bun pentru Anthony. Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

„Această lovitură a venit împotriva capului.Nu poți să nu profiti de această oportunitate. Pierderea în fața lui Lomachenko nu este niciodată o rușine. Poate avea zero regrete pentru că s-a pregătit cât a putut de bine. Este vorba doar despre niveluri. Cine îl va învinge pe Lomachenko?”

Lomachenko, de două ori campion olimpic, și-a justificat statutul de favorit copleșitor cu a 13-a victorie clinică din cariera sa profesională.

„Îl vreau pe Mikey Garcia. Vreau să unific titlurile. Ăsta este țelul meu. Vreau lupte istorice”, a spus Lomachenko.