- Uncategorized

Talking Horses: BetBright este un test pentru Gambling Commission

Ceea ce este încurajator, dar numai până la un punct foarte limitat. Această controversă se zvârcolește de zile întregi. De ce CG nu ne asigură că casele de pariuri pur și simplu nu au voie să acționeze în acest fel? De ce nu există nicio sugestie de sancțiune împotriva celor implicați? Poate că, atunci când Comisia a terminat să fie „îngrijorată”, s-ar putea să nu întreprindă nicio acțiune? Rich Ricci apără mizele anulate la BetBright în mijlocul furiei punter Citește mai mult

Mi-e teamă că apare rezultatul dezumflării să fie o posibilitate reală.Am vorbit cu avocatul Harry Stewart-Moore, care a acționat pentru mai mulți jucători profesioniști. „Din experiența noastră, poate fi foarte dificil să se intereseze Comisia pentru jocuri de noroc în ceea ce privește comportamentul caselor de pariuri la care s-ar aștepta să se încadreze direct în competența autorității de reglementare”, a spus el.

„Răspunsul obișnuit la orice sesizare este că Comisia nu se implică în disputele individuale. Ceea ce înseamnă acest lucru sau de ce este așa nu ne-a fost niciodată clar.În orice caz, modul în care abordează această ultimă situație cu BetBright s-ar putea dovedi un test real pentru autoritatea de reglementare. ”

Este atât de important ca GC să facă BetBright să își îndeplinească responsabilitățile asupra acestor postează pariuri, deoarece acțiunea în justiție este singurul alt recurs pe masă și solicită mult ca un jucător să conducă firma în instanță, mai ales dacă există o întrebare cu privire la capacitatea BetBright de a plăti taxele legale ale jucătorului în caz de succes.

Președintele executiv al BetBright, Rich Ricci, a declarat săptămâna aceasta că rambursarea participațiilor la pariurile ante-post ale firmei a fost considerată a fi cea mai corectă cale înainte după ce firma și-a vândut tehnologia unui rival. „Ne-a rămas o situație care nu este ideală”, a spus el, „în care compania nu are motorul de continuat și de tranzacționare și trebuie lichidată în mod ordonat.Am vorbit mult despre asta și am decis că acest lucru ar fi cel mai echitabil lucru de făcut pentru majoritatea oamenilor. ”

De data aceasta săptămâna trecută, laboristul Tom Watson spunea că jocurile de noroc online„ lipsesc în totalitate de reglementări adecvate ”. Ei bine, auzi auzi. Dar el pare să creadă că limitele mizei fac parte din drumul următor, ceea ce, atunci când sunt aplicate pariurilor sportive, mi se pare complet nebun. Va atașa un test de mijloace acestei dispoziții?

Bănuiesc că Watson și unii dintre colegii săi consideră jocurile de noroc ca o lume putredă care ar trebui închisă pas cu pas. Dar cred că o îmbunătățire dramatică ar putea fi realizată printr-o poliție viguroasă, de genul pe care Comisia nu o oferă încă.Avem nevoie de politicieni care să se asigure că are puterile necesare și apoi să insiste asupra utilizării lor.

Vorbind despre autorități de reglementare, Autoritatea Britanică pentru Cai Horseracing mi-a spus că nu va comenta mizeria BetBright, ceea ce mi se pare dezamăgitor , ținând cont de faptul că mulți dintre clienții BetBright vor fi și clienții cursei. Cele mai bune pariuri de astăzi, de Chris Cook

Cu un oftat, ne întoarcem la cursele de vineri în speranța că vom găsi o consolare acolo. Swift Crusador (4.10) este unul care mă atrage la 8-1, revenind la cursul și distanța pe care a câștigat-o în decembrie. Nu a arătat complet confortabil pe o suprafață mai uscată la Newbury data viitoare, dar ar trebui să fie din nou competitiv aici, cu doar 5 kg mai mare decât pentru câștigul său.

Va ​​purta cele două culori ale proprietarului, dar cele două alergătorii sunt din curți diferite.Aș prefera să-l iau la cote, având în vedere că a fost o cursă slabă pe care Cesar Collonges a câștigat-o în ziua boxului.