- Unibet

Cricketul feminin din Unibet se pregătește pentru cea mai mare scuturare

Cu cricketul femeilor la microscop după ce Anglia a fost demontată în seria Ashes, mulți se bazează pe succesul schimbărilor. Directorul BCE de cricket pentru femei, Clare Connor, a recunoscut că disparitatea dintre structurile interne ale părților a fost un „factor important de contribuție” la înfrângere.

Din august 2017, contractele profesionale au fost furnizate tuturor femeilor australiene jucători de stat, în timp ce înființarea județului feminin englez a rămas amator. Cu toate acestea, BCE va investi 20 de milioane de lire sterline în cricketul Unibet pentru femei și fete în următorii doi ani pentru a stabili centrele de excelență formate dintr-un consorțiu din mai multe județe din fiecare regiune.De exemplu, Middlesex va găzdui centrul de la Londra și de Est, care este probabil să includă jucători din Essex, Northamptonshire, Bedfordshire, Cambridgeshire, Huntingdonshire, Norfolk și Suffolk. Dominanța femeilor din Australia a fost surprinzătoare, având în vedere faptul că recentele zvonuri cu Anglia | Megan Schutt Citește mai mult

Centrele, care vor fi înființate în octombrie și care au și academii de alimentație, vor oferi instruire pe tot parcursul anului și sprijin de coaching pentru jucătorii autohtoni, care vor deveni semi-profesioniști.Centrele vor juca reciproc în Unibet competițiile lor de peste 50 și 20 de peste.

Într-un e-mail trimis săptămâna trecută în județe și văzut de Guardian, Connor afirmă că cele opt centre se vor „alinia geografic cu opt echipe de femei care vor concura în „Sute” și care vor fi subcontractate personalul de coaching și suport pentru cele 100 de francize. bărbați: de exemplu, Taunton este probabil să găzduiască atât partea de femei „Western Fire”, cât și centrul de excelență „South West and Wales”, în timp ce bărbații vor avea sediul în Cardiff.

E-mailul confirmă și BCE, după ce a amenințat să retragă finanțarea din cricket-ul județului femeilor, va continua să organizeze o competiție de județ feminin Twenty20 anul viitor și 2021.

Richard Bedbrook, antrenorul Surrey Women și echipa Surrey Stars KSL, spune schimbările sunt „foarte interesante”.El a spus: „Va permite jucătorilor posibilitatea de a face cu adevărat următorii pași, de la toate abilitățile lor de cricketing până la Unibet mobil starea lor fizică, pentru ca, apoi, să sperăm să îmblânzim golul cu partea mentală a acestuia și să le permită provocarea pentru echipa Angliei.

„Dacă continuați să eficientizați grupul de talente, creați mai multă competiție, deoarece echipele sunt mult mai echilibrate în mod egal. Jocurile se joacă între cei mai buni jucători la cel mai înalt standard și, prin urmare, apar mai multe momente de presiune. ”

Pentru echipa din Anglia, care își petrece tot timpul într-o„ bulă Loughborough ”, centrele vor oferi mult -mediu proaspăt mediu.Pentru jucătorii autohtoni, care au fost întotdeauna nevoiați să jongleze munca sau să studieze cu cricket în timp ce nu au primit nicio remunerație, reînnoirea este, de asemenea, binevenită.

s-ar putea să aveți o șansă de a fi recompensat pentru eforturile depuse pe tot parcursul anului și de a deveni un pic mai profesionist este uimitor ”, a spus batatorul de 24 de ani, Aylish Cranstone, care joacă pentru Surrey la nivel de județ și în KSL.

Rămâne o îngrijorare răspândită cu privire la înlocuirea Superliga cu Suta de femei. KSL a atras peste 40.000 de fani la meciurile din ultimele două sezoane, inclusiv două zile de finalizare la Hove.Jucători precum Kirstie Gordon, Sophia Dunkley și cel mai recent Mady Villiers au făcut debuturi internaționale în mare parte ca urmare a unor performanțe impresionante în Super League.

Cranstone consideră că a beneficiat enorm de „a fi în preajma jucătorilor la nivel înalt. – văzând cum se antrenează, cum se descurcă lucrurile și cum se confruntă cu situații de înaltă presiune ”și recunoaște că este preocupat de viitor.

ea spune. „Avem fani ai lui Surrey și vor fi întotdeauna fideli lui Surrey, dar pentru celelalte francize, spun Western Storm sau Loughborough Lightning, au câștigat cu adevărat o bază de fani care vor veni doar să-i vadă.Așa că este deranjant faptul că acesta a crescut an de an și dezvoltat, iar acum nu va mai fi acolo. ”

Un alt domeniu de îngrijorare este lipsa de informații furnizate jucătorilor cu privire la suma pe care pot să o aștepte. câștiga și angajamentul de timp necesar în cazul în care vor câștiga un loc la unul dintre centre. Katie Levick, spinner-ul picioarelor de la Yorkshire Diamonds, care jonglează cricketul cu rolul său de manager de marketing, a declarat: „Provine câteva dureri de cap din perspectiva muncii!”

Un lucru este cert. Schimbările reprezintă cea mai mare criză a femeilor casnice în scuturarea din Anglia pe care a văzut-o. Sezonul final al KSL pare să aibă un impuls suplimentar, deoarece jucătorii încearcă să-și facă cazul pentru includerea în noua configurație semi-profesională.