- Baschet

Potrivire de nasuri sângeroase. Un pic de judo, a spus despre premiera jucătorilor de baschet ai lui Balvin

Cel mai înalt ceh de pe teren, Ondřej Balvín, a descris duelul cu tunisienii drept „un mic judo”. Nu, baschetul în conceptul de maestru african nu este cu siguranță un sport fără contact. – Două nasuri deschise. Câteva coate au căzut acolo, câteva tehnice de făcut ”, a descris Balvin.

Hruban și Pavel Pumprla au luat cel mai mult. puncte, au avut două greșeli tehnice, împotriva Letoniei a fost similar. Acesta este doar jocul lor, foarte agresiv.Uneori prea mult, dar atât Vojta, cât și Pumps sunt în regulă “, a spus antrenorul Ronen Ginzburg.

Scaunele sale nu sunt păpuși.„ A fost mai mult sau mai puțin un accident “, a spus Hruban despre un duel. , după care puntea a fost pătată cu sângele lui. „El a călărit acolo, am stat în picioare spre el, a vrut să-l arunce din trăgătorul meu din fața mea, dar când a terminat de mișcat m-a lovit cu cotul. Principalul lucru a fost că nasul a stat, nu a fost spart. Doctorul a cusut-o imediat, aș putea termina restul. ”

Cehii au ajuns și ei la victorie în pace. Tunisia părea să fie un bun rival pentru începutul pregătirilor, cu excepția discursului ocazional excesiv de sclipitor. „Desigur, au fost o mulțime de greșeli, dar asta face parte din ea.Unii dintre noi jucăm meciuri după mult timp; ce am fi putut face, am făcut. ”

Ca și cehii, tunisienii participă la Campionatul Mondial, care începe în China pe 31 august. Dar ambițiile lui Ginzburg sunt mult mai mari.

“A fost destul de decent pentru primul joc”, a spus Hruban. „Au fost o mulțime de greșeli de comunicare în apărare, dar luăm întotdeauna acest lucru cu o rezervă la începutul pregătirii. Este ceva la care putem lucra. Iar în atac a funcționat destul de bine, combinația nu ne-a legat prea mult.În principal nu am dat drumul, nu le-am impus stilul. ”

Cehii s-au bucurat de meciul de la Regele – și au supraviețuit. Hruban. „Polonia va fi o echipă mai puternică sâmbătă, un pic mai mult baschet, ceva mai asemănător stilului nostru. Așteptăm cu nerăbdare să ne testăm mai bine. Și cel mai important, jocul a început în sfârșit, alergarea a scăzut, numărăm puncte și are sens. Lucrul corect va fi când ajungem în Shanghai, urcăm pe punte și americanii se află în fața noastră. Campionatul se apropie foarte repede. ”

Lovitura împotriva SUA este pe 1 septembrie. Până atunci, cehii vor juca încă opt pregătiri; poate fără cicatrici sângeroase.