- Baschet

Misiunea Chinei merge până la capăt. Jucătorii de baschet au cucerit Tunisia la începutul antrenamentului

În cadrul turneului de acasă în Sala Regilor, cehii vor continua să concureze cu Polonia sâmbătă și cu Iordania duminică, campionatul chinez începând cu 1 septembrie cu un hit căutat împotriva SUA. Ce a arătat premiera jocului?

“Cu siguranță, avem multă muncă în fața noastră”, a spus antrenorul Ronen Ginzburg. „Trebuie să obținem un pic de rugină, dar nu a fost rău pentru primul joc. Oricum, trebuie să ne concentrăm pe chimia echipei, în apărare și în atac. Unele acțiuni au avut succes, altele nu le-am urmat. Dar asta era de așteptat. Este necesar să continuăm să lucrăm, cum vrem să ne prezentăm. ”

În mod clar, cele mai multe aplauze ale publicului au fost binevenite pe Arena Satoranski.Singurul ceh din NBA și cea mai mare vedetă a cadrului nu numai că a achiziționat primul coș de casă, un nou membru al cadrului Chicago Bulls a fost cel mai vizibil în cursul următoarelor, printre altele, din cauza a trei lovituri. >

Când Satoran a fost în acțiune, a ieșit în evidență. Cu toate acestea, antrenorul Ginzburg a încercat în principal și a schimbat linia în noua deschidere din cele nouă meciuri pregătitoare, astfel încât echipa de antrenor să poată vedea pe toți prezenți în acțiune.

„Acesta este primul joc, suntem foarte fericiți să jucăm după antrenament.Și 47 de puncte pentru prima repriză nu sunt deloc rele ”, a apreciat Bohačík. “Sunt foarte mulțumit de abordare, de efortul”, a adăugat antrenorul.În mod tradițional, Vojtěch Hruban avea o mână foarte sigură, Patrik Auda și Boháčik au salutat sprijinul acordat.

Participanții la Campionatul Mondial din Tunisia au reușit inițial să pedepsească ușurarea pe termen scurt a nivelului intern, dar treptat diferențele de calitate au devenit mai clare.

Cel mai dureros moment a fost intervenția lui Hadidani, care a lovit cotul lui Hruban la față la sfârșitul primei reprize – iar tunul ceh a avut o rană sângeroasă pe față chiar în vestiar…S-a întors pe punte.

La acel moment, cehii și-au mărit conducerea cu maximum 17 puncte.Amatorii de la Ginzburg au avut o premieră extraordinară în drum spre China și au găsit patru trageri cu două cifre, vineri seară: Hruban (16), Satoranski (16), Auda (13) și Bohacek (12).