Efortuna

Singura modalitate de a opera legal in Italia este de a avea o licenta AAMS, iar EFortuna este in mod evident echipat cu aceasta. In plus, licenta romana este greu de obtinut si, prin urmare, este un simbol al increderii mai puternic decat multi altii. In afara de asta, totusi, EFortuna este dotat cu premii copioase si alte recunoasteri dedicate jocurilor de incredere si responsabile si promoveaza, de fapt, organizatii dedicate pentru a evita ca jocul sa se transforme dintr-o distractie intr-o boala.

Securitatea este garantata si de o echipa IT absolut specializata. Serviciul clienti este de fapt de top si functioneaza cu un numar de telefon care functioneaza in timpul programului de lucru. Pe site, veti putea apoi sa gasiti raspunsuri la intrebarile dvs. in Q&A si puteti contacta personalul direct pentru orice altceva mai specific.

Sa ai un serviciu clienti precis si punctual este absolut necesar atunci cand vine vorba de cazinourile online, pentru ca este vorba despre bani, mai precis banii nostri! Vrem sa fim tratati de personal serios si, mai ales, daca apare o problema, pot apela la cineva pentru a o putea rezolva rapid.

Amintiti-va intotdeauna, inainte de a continua pe site, pentru a verifica daca conexiunea dvs. este criptata in conexiunea dvs. de internet. Cum? Priviti bara de adrese si verificati pe partea stanga. Daca exista un lacat inchis, totul este in regula. Daca lacatul este deschis, exista o problema. Iesiti imediat de pe site si, inainte de a presupune ca problema este site-ul in sine, incepeti o scanare de virus!