- Uncategorized

Guardiola a oferit o perspectivă asupra poziției ierarhiei City. „Ei știu cum oamenii presează, împinge să găsească ceva în neregulă”,

Pep Guardiola este sfidător în ceea ce privește acuzațiile de nereguli financiare ale fair-play-ului împotriva lui Manchester City, declarând că nu îi pasă ce cred oamenii.

Poziția managerului a venit în ziua în care Premier League a anunțat că investighează clubul peste recrutările de jucători de tineret. UEFA a deschis joi o investigație oficială asupra practicilor lui City, în urma afirmațiilor din publicația germană Der Spiegel. Ulterior, clubul a emis primul refuz oficial al oricărei fapte greșite și a spus că salută această mișcare.

Der Speigel a publicat, de asemenea, reclamații privind neregulile legate de transferul lui Jadon Sancho de la Watford la City în 2015. Acesta este premierul. Se crede că Liga se ocupă.Cu toate acestea, Guardiola a ignorat ceea ce ar putea fi imaginea exterioară a clubului.

Întrebat dacă o apărare reușită a titlului ar fi devalorizată dacă ar veni printr-o prăbușire a Liverpool, Guardiola a răspuns citând ancheta Uefa.

„Când lupți, oamenii vor să subestimeze ceea ce obții”, a spus el. „Nu sunt prea îngrijorat sau îngrijorat de ceea ce spun oamenii dacă câștigăm titlul doar pentru că – [uite] ce se întâmplă acum cu UEFA: ei nu ne dau credit pentru ceea ce am făcut. Crede-mă, nu-mi pasă – absolut zero.

„Știu exact ce fac băieții [jucătorii] în ultimele două sezoane și nu numai și asta rămâne în sentimentele mele. Dacă am făcut greșeli [în jocuri] vom fi pedepsiți – este ceea ce este pe teren și în afara terenului – dar sunt destul de sigur că ceea ce am făcut este incredibil.În prezent investigăm aceste chestiuni și îi vom oferi lui Manchester City orice oportunitate de a explica contextul și detaliile care le înconjoară.”

În ceea ce privește investigația UEFA, Guardiola a oferit o perspectivă asupra poziției ierarhiei City. „Ei știu cum oamenii presează, împinge să găsească ceva în neregulă”, a spus el. „Lucrez cu ei și îi cunosc de mult. Am multă încredere în ei. După aceea vom vedea.

„Ceea ce îmi doresc este clarificare cât mai repede posibil, pentru ca UEFA să vadă ce am făcut. Dacă nu este bine, atunci OK, o vom accepta. Dacă totul este corect, atunci se va termina și mergem înainte. Mi-ar plăcea ca un s cât mai curând posibil [ca să se termine] să fie visul meu, dar nu știu.”

Guardiola nu este sigur dacă există o răzbunare împotriva clubului. „Întrebați-i pe cei care ne împing.