- Hochei pe gheata

Optsprezece i-a luat pe americani în prelungiri, ocupând locul cinci

Echipele cehe și americane au concurat din nou după mai puțin de o săptămână și s-au revizuit pentru turneul, pe care cehii au câștigat 3: 1.

Antrenorii lui Karel Beran au avut un început excelent, conducând în minutul 11 ​​2: 0. Scorul a fost deschis de căpitanul Michal Gut și Tobiáš Handl în curând a crescut în număr de avantaj.

Cross Hanas a egalat în 52 de minute, dar Jan Myšák a venit cu un răspuns rapid după 17 secunde.Dar Noah Ellis, la 57:20, s-a asigurat că cehii nu au câștigat ultimele patru încercări la turneul regulat, iar meciul a fost prelungit. a fost suficient să folosiți un joc de putere într-un joc patru-trei pentru doar 25 de secunde – totul a fost ars de Novák. „Câștigul îi încântă pe toți, indiferent de meci. Pregătitor și locul cinci. Desigur, ne bucurăm că, atunci când nu am reușit să ajungem în semifinale, am reușit să facem ultimul meci ”, a spus Beran reporterilor. „Am ajuns să câștigăm, ceea ce nu am reușit. Ar fi trebuit să gestionăm și să avansăm grupul. Trebuia să fie o semifinală. Al cincilea loc nu este rezultatul care ar satisface pe cineva. Succesul este să câștigi.Dar nu am putut face două meciuri în grup ”, a adăugat Beran. A contribuit puternic la reușita atacantului Alexander Pašin, care a dat un hat-trick. Scorul egalat de 2: 2 a susținut ulterior la raidurile unice decisive.

Chiar și meciul din semifinala de la Břeclav a avut marele său erou. Asta a devenit Cole Perfetti. După două goluri în timpul obișnuit, a reușit seria de bază a raidurilor.Apoi nu a cedat în seria a șasea, dar în a șaptea a eliminat eliminarea și în a opta o altă încercare de succes a decis victoria canadiană. Echipa gazdă s-a transformat de la 0: 2 la 5: 2, dar în final a confirmat victoria la final.