- Uncategorized

Bryony Frost: „Nu m-am gândit niciodată că nu merită, pentru această durere”

„Încerc doar să mă asigur că mă îmbunătățesc de fiecare dată când ies și călăresc pe un cal”, spune ea, fiind convinsă să iasă în sala de cântărire și să vorbească. „Urmăresc fiecare reluare. Simt că, dacă crezi că ești suficient de bun și ai ajuns acolo unde ar trebui să fii, este momentul în care începi să mergi înapoi. Cred că anul viitor voi fi cu 10 lb mai bună decât sunt acum. ”

Aproape necunoscut acum doi ani, Frost a câștigat o serie de curse mari și a câștigat laude semnificative pentru abilitățile sale, inclusiv de la Ruby Walsh . Nu este neobișnuit să auzi experți sugerând că este unul dintre cei mai buni jockeys de steeplechase care călăresc în Marea Britanie. Un Frost de 10 lb mai bun ar fi cu siguranță foarte greu de învins? Ea elimină asta cu „Nu știu despre asta”. Ce vede ea pentru a îmbunătăți?

„Lucruri mici.Într-un obstacol, călcâiul meu a apărut un pic prea mult și trebuie să pun asta jos, așa că data viitoare când ieși afară, te asiguri că tocurile tale sunt lăsate în lateral și strânse, doar pentru a te face mai sigur pe el. Acolo, lucrează la ceasul de curse, asigurându-te că nu îți lipsesc golurile în care ți-ai fi putut pune calul și ai făcut o mișcare înainte. Mi-a fost ușor dor acolo, sau l-am avut pe conducerea greșită pentru acel obstacol. Lucrurile mici care se transformă într-un lucru mare fac succesul. ”

Deci, o mulțime de analize video? „Da.Și mult timp în mintea ta. ”Înscrie-te la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

Au existat multe emoții legate de Cupa de Aur în jurul lui Frost și Frodon când au câștigat un proces pentru marea cursă din ianuarie, dar, pe măsură ce se apropie săptămâna Festivalului, se pare că Frodon ar putea fi trecut la Ryanair Chase de joi, un concurs mai câștigabil pe o distanță mai mică. Același grajd îl are și Clanul Des Obeaux pentru Cupa de Aur, iar opinia majorității este că Frodon se va lupta să-l învingă. Facebook Twitter Pinterest Shining a Light on Racing’s Stars pentru Ziua Internațională a Femeii 2019.

Cei cărora le place să vadă jockeys-urile deschizând noi drumuri le-ar plăcea să vadă Frost în cel mare, dar Ryanair este, de asemenea, un premiu uriaș și nici o femeie nu a câștigat-o înainte sau vreo cursă de gradul unu peste sărituri la Festival.Frost va profita de orice ocazie vine. „Este un partener uimitor, dincolo de curajos. Îi place curse. Știi că îți va oferi tot ce are. ”

Încălzind tema ei, Frost contrastează Frodon cu mai impunătoarea Pacha Du Polder, pe care a câștigat Foxhunters în 2017, prima dată cu cei mai mulți fani de curse. auzise de ea. „Pacha este bufnița înțeleaptă din curte, el doar își face treaba, nu se excită niciodată, nu devine niciodată prea ursuz, este genul tău de persoană care probabil are întotdeauna whisky-ul la șase seara și stă în fotoliu . Ghid rapid Urmăriți sportul Guardian pe rețelele sociale Afișați Ascunde

„Frodon e un tânăr tânăr, puțin mai cocoșat. Un pic mai bullish în caracterul său. Ar vorbi, ți-ar spune mintea, nu s-ar speria să împărtășească o părere.Asta îl face dur și curajos și incapabil să se întindă în înfrângere, pentru că va crede întotdeauna în el însuși “. Facebook Twitter Pinterest Bryony Frost împarte creditul cu Frodon după ce a câștigat Crest Nicholson Handicap Chase la procesele de la Cheltenham din ianuarie 2018. Fotografie: Tom Jenkins / The Guardian

Frost știe despre vitejie. În primul său interviu cu Guardian din 2017, ea a vorbit despre spitalizarea timp de două luni la vârsta de 15 ani, când rănile cauzate de o cădere au dus la septicemie care aproape a ucis-o. „Nimic prea rău”, a spus ea. „Mi-a dat șansa să pierd un pic din grăsimea cățelușului meu.” Talking Horses: BetBright disgrace is a test for Gambling Commission Citiți mai multe

Vara trecută, un cal a călcat pe stomac după o cursă la mijlocul cursei cad, dându-i un anevrism arterial.În ochii lui Frost, acesta nu a fost un alt glonț ratat, acesta a fost motivul pentru 10 câștigători ratați în timp ce ea și-a revenit. „Este mentalitatea ta. Niciodată nu m-am gândit că acest lucru nu merită, pentru această durere. Nu mi-a trecut niciodată prin minte. Întoarce-te, întărește-te, ieși acolo. ” În timp ce erau copii în Devon, ea și fratele ei obișnuiau să se tragă unul de altul de pe ponei în timp ce se mișcau cu viteză, astfel încât aceștia să poată exersa căderea.

Când are nevoie să se relaxeze, Frost nu este genul pentru care să ajungă la PlayStations. sau pizza. Surfează vara și face trail-bike-uri în toate vremurile. Îi place să urce, în interior sau în exterior. „În mod normal sunt pe cont propriu, așa că nu pot avea pe nimeni care să mă asigure. Este ceea ce făceam pe Dartmoor.Îmi relaxează capul pentru că doar mă gândesc la următoarea mișcare, nu mă gândesc la nimic altceva. ”

Funcționarul cântarului își dorește scaunul înapoi, așa că este timpul ca Frost să obțină sus și întoarce-te acolo. Spune că Frodon se aliniază în Cupa de Aur, ce șansă îi dă ea? „Totul trebuie să cadă în orice cursă. Spune că intru într-un ritm, spune că sare bine, spune că îi place…dacă trebuie să-i pun cea mai mare întrebare din viața lui, atunci sunt sigur că îi va răspunde cât mai bine. ” Ghid rapid Sfaturi de curse pentru vineri 8 martie Show Hide