- Fotbal

Zlín – Teplice 1: 0, la finalul meciului, Janetzký a marcat o victorie importantă

Jucătorii de la Zlín au marcat doar a doua victorie din sezon și împărtășesc locul șapte cu Olomouc în tabelul incomplet. Teplice, al cărui meci anterior cu Mladá Boleslav a fost amânat, nu a marcat pentru prima dată în cel de-al treilea duel în aer liber al noului an și sunt la două puncte în spatele lui Zlín.

Cine a fost sau a văzut meciul nu s-a plictisit și s-a amuzat. A fost un meci interesant. Prima jumătate a fost mai nervoasă din partea noastră, a doua repriză a fost mai bună. El ne-a ținut. Dar am avut mai multe șanse decât adversarul nostru “, a declarat antrenorul de la Zlín, Josef Csaplár, în cadrul unei conferințe de presă.

Ambele echipe au pornit de la apărare securizată. Zlín a fost puțin mai activ la început, dar Teplice a fost primul care a fost semnificativ mai amenințat. La 16 ani.În minutele șutate, portarul portarului Jakub Jakes, Dostal. În minutul 29, Fantiš l-a trimis pe Maška la șansă, dar Grigar a prins-o.

La începutul celei de-a doua reprize, Kodeš a ajuns la finală în 16 și a căzut la Dostál. Echipa gazdă a fost mai mare decât Grigar, dar Hlinka a tras.

În minutul 55 Poznar a învins-o pe Grigara, dar golul său a fost răsfățat de un ofsaid strâns care a confirmat videoclipul. Teplice a început-o, iar după combinația de pe marginea celor 16, șutul a obținut Jakub Mareš.Cu toate acestea, portarul Zlín a intervenit și a prins rana la sol dur. După 69 minute de joc, Janetzký a avut o altă șansă.

A continuat singur la portar, dar nu l-a bătut. Pe partea cealaltă, Dostál a eliminat de două ori șutul de la mijlocul distanței. Zlín a alergat apoi pentru lovitura câștigătoare și a trăit în minutul 87. Fantis a trimis mingea în fața porții, iar Janetzký, singură, a tras-o pe Grigara o vreme.

„Mă bucur pentru gol. În principal pentru că am câștigat.În prima șansă ar fi trebuit să o fac mai bine, dar apoi m-am răscumpărat ”, a spus Janetzký. “Meciul s-a rupt în minutul 83, când nu am dat nicio șansă lui Žitný, iar echipa gazdă a marcat”, a adăugat Stanislav Hejkal, antrenorul Teplice.

„Am pierdut până la urmă, dar obiectivul trebuia să vină. A fost o taxă pentru jocul jucat în prima repriză. Nu am fost activi. Unii jucători au venit într-o călătorie și nu au vrut să câștige.Nu este suficient, a spus Hejkal.