- Fotbal

Slavia cu Liberec fără spectatori. Pilsen joacă acasă, Sparta în Boleslav

Actul 5, însă, va începe cu răbdarea de vineri, în care fotbaliștii Zlín îl contestă pe Teplice.

Sâmbătă sunt patru meciuri, inclusiv o lovitură de seară între Slavia și Liberec, duminică se vor prezenta reprezentanții tururilor Ligii Europene. Seara.

Fotbaliștii Ostrava au un echilibru bun cu rivalul de sâmbătă recent, învingându-l în ultimele patru dueluri de competiție. Nici măcar nu au marcat un gol.

„Meciurile sunt întotdeauna par, dar avem zero în domeniul golurilor. Ostrava a reușit întotdeauna să înscrie un gol. Fie că a fost făcută prin putere de voință sau prin forță fizică.Credem cu tărie că acest joc nu va mai avea un astfel de scenariu “, a declarat Martin Hašek, antrenorul boemilor.

Deși Baník nu reușește acasă unde a pierdut ambele meciuri, a marcat șase puncte pe terenurile adversarilor. Ultima dată a invidiat la Opava.

„Cred că jucătorii noștri care au marcat un gol afară sunt capabili să marcheze mai departe în jocurile de acasă. Este vorba despre împingerea în baloane căzute sau finalizarea unui contraatac rapid, așa cum am făcut-o la Opava “, a spus antrenorul Ostrava, Bohumil Panik.

Karviná va încerca să fie ultima echipă din Olomouc după o remiză fără apărare. în sezonul pentru a câștiga.

„Desigur, starea de spirit este mai bună; Acum, însă, este important să se bazeze pe acest lucru în Olomouc.În orice caz, vom înscrie acolo, dar trebuie să evităm greșelile individuale pe care le-am făcut acolo în aprilie ”, antrenorul František Straka a reamintit meciului că echipa sa a pierdut cu 2: 3.

“Karviná m-a surprins în Pilsen, unde a jucat mult fotbal ofensiv, s-a arătat excelent acasă cu Slavia. Jocul ei se bazează pe defensiv onest, mă aștept la un meci plin de lupte. Dacă vrem trei puncte, trebuie să obținem un procent de 100% “, a declarat antrenorul Olomouc, Radoslav Látal.

Příbram va găzdui singurul rookie al ligii – České Budějovice. defensiva și merg foarte repede la atac, unde sunt capabili să marcheze din situații de pauză.Între timp, acest lucru este suficient pentru ca Budejovice să înscrie.Desigur, vrem să-i batem și vom face tot ce putem pentru a face acest lucru ”, a declarat Roman Nádvorník, antrenorul Příbram. „Este important să ne repetăm ​​spectacolele”, spune asistentul Jiří Kohout. “Vrem să înscrie puncte în Pribram, dacă ar fi în trei, vom fi mulțumiți”, a adăugat el. Roșul și Albul jucaseră deja fără fani în 2011, când închiseră sala pentru trei meciuri.

Liga a fost jucată ultima dată în fața unui stadion gol acum șapte ani, când a fost revoltată în două meciuri din Sparta în timpul tulburărilor.Deși mulți oameni merg la meciurile pregătitoare din Slavia, așa că nici măcar nu îmi pot imagina. Este o pedeapsă pentru noi toți – jucători, antrenori, spectatori. Au fost peste 13.000 de oameni împotriva Olomouc, 99.9 la sută dintre ei nu au făcut nimic și nu pot participa la meci. Nu ne vom bucura de joc, deși dorim desigur să câștigăm. Nu aștept cu nerăbdare ca meciul să fie normal ”, a spus antrenorul slavei Jindrich Trpisovsky. Liberec a câștigat la începutul ligii la Ostrava, dar a pierdut apoi de trei ori la rând. Slavii, însă, prosperau la Slavia și au înscris în cinci din ultimele șase dueluri de ligă reciprocă.Este ceva specific pe care cu greu îl poți pregăti. Știm că Slavia este manevra de vârf a ligii cehe.În sezonul trecut au arătat că sunt o manevră foarte bună chiar și la nivelul Ligii Europene. Vom lupta pentru puncte, dar în acest moment, desigur, este unul dintre cei mai dificili rivali “, a spus antrenorul lui Liberec, Pavel Hoftych.

Ea a pierdut puncte pentru prima dată în liga după ultima remiză 0: 0 la Bohemians 1905.Înainte de retragerea cupei de acasă cu Anversul, ea vrea să tuneze câștigând împotriva Slovaciei, cu care a marcat în liga din ultimele 22 de dueluri.

Echipa de la Uherské Hradiště a surprins însă în primul tur câștigând 2: 0 la Sparta. Cu atât mai mult trebuie să ne țină în alertă. Slovácko are jucători interesanți, pot juca.Avem mult respect din rezultatul de la Sparta, Slovácko a arătat că este un adversar care poate scoate manevre puternice “, a spus antrenorul lui Pilsen, Pavel Vrba, care intenționează să schimbe aliniatul după întoarcerea din Belgia.

Opava în ligă. cu Jablonec de patru ori la rând, dar în ultimele două meciuri din cea mai înaltă competiție, dar nu a marcat. „Cu siguranță, există anumite lucruri bune. Jablonec este o echipă foarte puternică și de calitate, cu o ofensivă excelentă, care poate trage multe goluri acasă. Dar cred că este cel mai bine să obținem puncte. ”

Totuși, Jablonec se descurcă bine acasă, câștigând de opt ori la rând la Střelnice.Cu toate acestea, antrenorul lui Peter Radu este tulburat de o serie de concedii medicale – nu este sigur dacă Hübschman, Kratochvil sau Holik vor putea participa.

Până acum, trebuie să așteptăm, avem încă pregătire sâmbătă ”, a spus el. “Va fi un meci foarte dificil pentru noi.”

La Mladá Boleslav, va avea loc un meci direct între doi participanți la etapa a treia a Ligii Europene.

, trebuie să-l facă.Cred că după două călătorii către rivalii către estul Europei, jucătorii se vor regenera complet și se vor pregăti responsabil pentru Sparta, care este cu siguranță comparabilă cu echipa din București ”, a spus Jozef Weber, antrenor de la Mladá Boleslav.

În timp ce echipa gazdă a adus o remiză promițătoare fără goluri de la FCSB din România, Sparta a jucat la 83 de minute acasă cu Trabzonspor. Apoi, ea nu a ținut un avantaj cu două goluri și a jucat 2-2.

„Nu va fi ușor să treceți la o ligă, dar suntem profesioniști. Știm că este necesar să se regenereze rapid și să ne gândim la duminică.Joi a fost o dezamăgire, dar acum îl vedem doar pe Boleslav “, a declarat mijlocașul Michal Trávník, care a jucat aproape întregul meci împotriva adversarului turc.