- Baschet

Canada pierde speranța de succes mondial. Și are ghinion

Toronto Raptors sunt campioanele NBA în actorie, campioană canadiană de juniori a campionatului mondial de 19 ani în urmă cu doi ani, iar un record de șase reprezentanți ai frunzelor de arțar au trecut prin proiectul din acest an în cea mai bună ligă din lume. În două runde, doar 60 de nume.

Nu există nici o îndoială că baschetul canadian este într-o creștere fără precedent.

Și Cupa Mondială din septembrie din China urma să confirme acest fapt.

Încă pot. Cu toate acestea, antrenorul Nick Nurse (care se află și în spatele titlului Raptors) a adăugat unele mizerii în ultimele zile.

Lista originală a 27 de tipuri nominalizate conținea 17 nume NBA.Acum mai sunt doar cinci pe listă. Cea mai mare parte a apologelor a fost numărată în rolurile principale.

Ultima mare lovitură a fost dezamăgirea nu pe care Jamal Murray a trebuit să o trimită.

Tânărul de douăzeci și doi de ani din Denver trebuia să fie una dintre fețele noii generații și, în ciuda tinereții sale, era și o forță motrice. Dar i-a făcut rău la gleznă.

Shai Gilgeous-Alexander, care se pregătește pentru cel de-al doilea sezon NBA, nu va înlocui; p>

Dillon Brooks (Memphis), Dwight Powell (Dallas), Trey Lyles (Denver) și experimentatul Tristan Thompson (Cleveland) au renunțat și la China.Apologul a fost trimis în cele din urmă de Andrew Wiggins, din Minnesota, cel mai mare candidat. Cine a rămas?

Cory Joseph din Sacramento, Kelly Olynyk din Miami, Khem Birch din Orlando și Chris Boucher din Toronto. În ierarhia cluburilor lor înlocuitori clasici. Și, de asemenea, omul de aripi Oshae Brissett, cu care Raptors a semnat recent un contract de rookie.

Jucătorul cheie de pod, Kelly Olynyk, nu a jucat meciul în timp ce a alunecat pe puntea umedă și a rănit genunchiul.Cu toate acestea, ar trebui să fie disponibil pentru campionat.

Și asta nu este totul: Chris Boucher, care trebuia să fie unul dintre fundamentele apărării canadiene, a anunțat joi că nu va participa la turneul din septembrie din motive personale.

“Sunt un pic dezamăgit pentru că Chris arăta bine la antrenament, dar viața aduce un astfel de moment”, a spus asistenta.Owen Klassen de la Ludwigsburg s-a mutat la nominalizare.

Cu excepția lui Joseph sau (poate vindecat) a lui Olynyk, rookie ar trebui să includă pe sfertul FC Barcelona, ​​Kevin Pangos sau Melvin Ejim, armatura recentă din Málaga, Spania.

Doar Addison Patterson, în vârstă de 18 ani sau Andrew Nembhard, în vârstă de 18 ani, mai pot vedea turneul, Canada se va confrunta cu Australia, Lituania și Senegal în grupul de bază. Și va avansa și la Jocurile Olimpice de la Tokyo (din Campionatul Mondial se califică direct cele mai bune șapte).