1xbet

Site-ul 1xbet a fost lansat inca din 2012 cu o licenta de pariuri sportive in Curacao. Sediul companiei se afla in Cipru si au sute de magazine de pariuri situate in Federatia Rusa. In prezent, site-ul serveste peste 400.000 de utilizatori online si va ofera zilnic peste 1.000 de evenimente.

1xbet are o serie de piete de pariuri diferite, evenimente sportive si promotii de pariuri sportive, care sunt cele mai importante atuuri ale acestei case de pariuri. Sa nu pierdem mai mult timp si sa trecem la faptele grele din recenzia noastra completa de 1xbet.

Clientii noi care se inscriu prin link-ul nostru pot solicita un bonus de bun venit de 130 €.

Bonusul obisnuit de la prima depunere de 1xbet este plafonat la 100 EUR. Cu toate acestea, va asteptam un bonus si mai mare. Suma maxima de bonus pe care o puteti primi folosind codul nostru promotional.

Asigurati-va ca utilizati codul nostru promotional exclusiv in timpul inscrierii la 1xbet, altfel veti primi doar bonusul lor obisnuit pentru prima depunere.

Pentru a primi bonusul maxim, trebuie sa depui 130 EUR sau mai mult in contul tau 1xbet. Suma bonusului trebuie sa fie rulata de peste 5 ori in pariurile pe acumulator. Fiecare dintre aceste pariuri de acumulatori trebuie sa contina 3 sau mai multe selectii. Cel putin 3 dintre selectiile dvs. trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai mari.