Betano

Canalele disponibile includ o optiune de chat live, care este disponibila non-stop, cu un agent intotdeauna gata sa ajute platitorii cu probleme sau intrebari. Puteti, de asemenea, sa trimiteti un e-mail la support@Betano.com cu raspunsuri care vor veni dupa 24 de ore. Daca problema dvs. este urgenta, este mai bine sa utilizati doar optiunea de chat live.

Procesul de inscriere nu este unul dificil. Acest lucru se datoreaza faptului ca toti jucatorii noi trebuie sa faca este sa faca clic pe butonul Alaturati-va in partea de sus a paginii de pornire si sa completati formularul de inregistrare care apare. Dupa ce ati terminat, trebuie doar sa trimiteti si sa confirmati. Aceasta va va deschide contul si veti fi gata sa depuneti si sa incepeti sa pariati.

Exista un algoritm automat pentru a verifica daca un site web este legitim si sigur (sau nu). Analiza Betano.com s-a bazat pe o analiza a 40 de fapte gasite online in surse publice. Sursele pe care le folosim sunt daca site-ul este listat pe site-uri de phishing si spam, daca serveste malware, tara in care se bazeaza compania, recenziile gasite pe alte site-uri si multe alte fapte.

Website-ul pare sigur de utilizat. Totusi, intrucat analiza site-ului se face automat, va recomandam sa faceti si verificarea dvs. pentru a va asigura ca site-ul este sigur de utilizat.