- Uncategorized

Aruncarea monedei AFLX va fi înlocuită cu piatră, hârtie, foarfece

Competiția mult jignită AFLX, care are loc vineri la Melbourne, va folosi un joc de rock, hârtie, foarfece în loc de aruncarea mai tradițională a monedelor pentru a determina direcția pe care echipele o lovesc la Marvel Stadium.

< p> Cea mai recentă inovație este o încercare de a menține accentul pe divertisment la evenimentul de pre-sezon prin crearea de „bătăi de joc” pe teren, cu colegii de echipă din cei patru căpitani încurajați să stea în jurul scenei jocului și să se angajeze în frânarea opoziției .Arbitru suspendat pentru a folosi rock, hârtie, foarfece în loc de aruncare de monede în jocul WSL Citiți mai multe

Elementul de bază din curtea școlii este una dintre numeroasele noi inițiative aduse pentru turneul din acest an, aflat acum la a doua întrupare după fiind introdus în 2o18.

Altul îi vede pe căpitanii celor patru echipe – Bolts, Rampage, Deadly și Flyers – își selectează propriile melodii tematice pentru a fi redate atunci când vor ieși pe teren.

Un cod vestimentar deschis a fost permis pentru jucătorii care sosesc pe stadion, permiți Spuneți-le să se exprime în mod vestimentar în afara limitelor îmbrăcămintei obișnuite de club și, atunci când vor ieși pe teren, vor purta săritoare cu propriile nume sau cu o poreclă aleasă pe spate.Numerele sunt, de asemenea, la alegerea jucătorilor.

Cel mai bun marcator al serii va primi trofeul „Superboot”, deoarece AFL încearcă să combată opoziția față de competiție și să ridice nivelurile de distracție la noi culmi.

În conformitate cu scopul de a face spectacolul să atragă copiii, zonele pentru copii vor fi punctate de-a lungul liniei de graniță și vor exista și alte activități prietenoase copiilor, inclusiv gropi cu bile, saltele pentru salturi și pictori de față. Va exista, de asemenea, un zid de alpinism în interiorul stadionului.

AFLX este o versiune simplificată a AFL, jucată pe un teren dreptunghiular pe perioade mai scurte, cu mai puțini jucători și reguli modificate.Scopul, potrivit AFL, este de a face apel la un public de peste mări și la fani mai tineri, dar de la începuturile sale a fost întâmpinat cu o oarecare rezistență.

Și cea mai recentă mișcare a fost, probabil, previzibilă, a fost întâmpinată cu ridicol. în unele părți. Corey Norris (@ coreynorris9) Aici am fost îngrijorat de legitimitatea AFLX…dar de atunci am aflat că hârtia-foarfeca-rock va înlocui aruncarea monedei.Joacă mai departe. 20 februarie 2019 Kevin Airs (@KevinAirs) Tocmai am încercat să citesc un comunicat media AFLX, dar m-am simțit atât de tare încât am nevoie de asistență medicală. 20 februarie 2019 James Colley (@JamColley) Viziunea mea AFLX: arme de luptă corp la corp – o turelă pentru a doborî punctele lungi – o dată la joc, la întâmplare, mingea explodează și ucide persoana care o poartă.

Anticiparea pentru turneul de vineri a fost, de asemenea, temperată de o serie de retrageri de renume prin accidentare. Tom McDonald de la Melbourne și atacantul GWS Jeremy Cameron au devenit ultimii jucători vedetă care au renunțat miercuri.

McDonald urma să joace pentru echipa Rampage a lui Jack Riewoldt, iar Cameron a fost selectat să joace pentru Nat Fyfe’s Flyers.Perechea Hawthorn, Isaac Smith și Luke Breust, se retrăsese deja în favoarea odihnei, în timp ce noul coechipier Chad Wingard, alături de Robbie Grey din Port Adelaide, Steven May din Melbourne, Joel Hamling al lui Fremantle și Robbie Tarrant din North Melbourne lipsesc din cauza unei accidentări.

Fyfe și colegul său, căpitanul AFLX, Patrick Dangerfield, au încercat să apere conceptul în urma criticilor de joi, vedeta Fremantle subliniind că evenimentul ar trebui să fie distractiv și „pentru copii”. „Culorile sunt strălucitoare, numele sunt cam funky.Distrează-te bine ”, a spus el.

Dangerfield, care va conduce Bolts vineri, a spus că nu poate înțelege presa negativă și că criticilor revigoratei competiții le lipsește ideea.

„A fost interesant să văd doar câte articole negative au existat și opinia personală a acelor jurnaliști ”, a spus Dangerfield. „[AFLX] nu se adresează lor, se adresează unui grup demografic mai tânăr. Aș încuraja să ai o minte deschisă față de asta. Suntem foarte încântați de asta. ”