- Baschet

Fără pisică. America trimite o echipă flămândă în China cu un viitor deosebit

În orașul cazinourilor, jucătorii de baschet din SUA se pregătesc pentru Cupa Mondială și, întrucât fiecare echipă primește o poreclă pentru marile evenimente internaționale, încă nu sună foarte măgulitor.

Echipa C. Echipa C. Cea mai puțin șlefuită . O echipă fără toate vedetele și totuși – și nu doar pentru Satoran – este încă un favorit clar al campionatului care începe în China pe 31 august.

Chicago Bulls îl cunoaște pe fiecare american. Când Republica Cehă și SUA vor concura la Shanghai la 1 septembrie, el va fi ținta numărul unu pentru adversar, în timp ce, pe de altă parte, vor mai fi 12 sportivi care au o reputație și mai bună decât el.

„Vor fi încântați și trebuie să fim atenți. Vor fi foame și foarte atletici.Băieții tineri care vor să se prezinte ”, spune el.

Antrenorul principal Gregg Popovici este de acord cu el de la distanță:„ Există foarte multe critici, dar repet pe cine avem cu adevărat aici. Aceștia nu sunt jucători C, ci talente grozave. ”Americanii nu s-au adresat deloc unor celebrități precum LeBron James sau Kawhi Leonard, apoi au venit exodul altor celebrități precum James Harden, Anthony Davis și colab. Este un inconvenient, dar nu o tragedie.Deloc.

„Ne concentrăm pe cei care sunt aici, nu pe cei care lipsesc”, a declarat Jerry Colangelo, din New York Times. “Unii simt că suntem vulnerabili, dar nu este o idee bună să judecăm o carte după coperta sa.” răniți. Un alt punct de vedere a fost oferit de C.J. McCollum, unul dintre mulți absenți: „Am luat propriile decizii, dar mi s-a părut că mulți băieți au avut în vedere alte lucruri. Ar trebui să fiu fața unei echipe care poate pierde?Și nu va trebui să cânt prea multe minute? ”

SUA nu au pierdut un eveniment mare din 2006 și nu o vor schimba. “Va fi greu să lovești pe cineva, chiar brutal”, Steve Kerr nu așteaptă cu nerăbdare să facă nominalizarea finală – faptul că această vedetă a antrenorului este doar un asistent la antrenorul principal Popovich arată o concentrare uriașă de minți strălucitoare pe bancă. Este posibil să nu aibă prea multă experiență cu baschetul internațional, dar regulile NBA și FIBA ​​sunt foarte apropiate. Nu va fi o astfel de problemă pentru ei “, spune Satoranský.

Se poate ca laic să nu fie atât de mulțumit, expertul o face deja.

Acestea sunt pilonii formației americane: Kemba Walker (29 de ani), Donovan Mitchell (22), Jayson Tatum (21), Kyle Kuzma (24), Khris Middleton (27) și Kyle Lowry (33) , când degetul mare rănit se vindecă.După cum puteți vedea între paranteze, nu există nou-veniți înspăimântați – plus alți șase tipi.

„Suntem cu toții încântați”, spune antrenorul Kerr. Prima probă de joc va veni într-o săptămână împotriva Spaniei, apoi americanii așteaptă dueluri în Australia și un duel pregătitor de prestigiu cu Canada. „Cu siguranță suntem în stare să câștigăm”, anunță Colangelo un atac logic asupra căprioarei de aur.

Cu siguranță vor fi cei care nu-l cred. Dar Satoranský este cel care va servi ca un prognostic mai credibil în acest caz: Și nu cred că au pierdut o mare parte din echipa cea mai stelară. ”