Case de pariuri romanesti

Information

Added: 2018-08-16
Category: blogul

Tags article
Case de pariuri romanesti

Case de pariuri romanesti

888sport este cea mai completa casa de pariuri online in materie de bonusuri si promotii. Unibet este casa de pariuri cu oferta foarte diversificata.Cuprinde si meciurile din Liga langa toate acestea, are oferta de nerefuzat.100 % bonus la prima depunere, pana la suma de 20 EURO. Daca jucatorul alege mai multe selectii, acestea vor fi afisate unele sub cazul in care clientul vrea sa parieze pe fiecare selectie in parte trebuie sa apese pe butonul ,,Simple” din cadrul biletului si sa tasteze in casutele goale mizele pentru fiecare selectie.

Bonusul de bun venit este un bonus interesant pe care al trebui să îl luați în considerare, iar celelalte bonusuri vă pot atrage privirile în să special în perioadele sezoniere. Aceștia pun la dispoziție utilizatorilor săi posibilitatea de a efectua pariuri pre-match și live pentru un număr mare de sporturi precum, fotbal, baschet, tenis și handbal. În continuare vi le vom prezenta pe cele mai importante și pe cele pe care ar trebui să le aveți în vedere dacă veți decide să pariați la acest site.

888sport este un site superior având serie de avantaje în fața celorlalte site-uri de pariuri sportive, dar și câteva dezavantaje. Condițiile necesare pentru a fi eligibil acestei oferte este ca biletul pe care l-ați realizat să fie compus din minim 5 meciuri cu cote de peste 1.3 din oricare sport menționat anterior și să pierdeți pariul doar din cauza unei singure selecții. După toate acestea, vi se va solicita să confirmați că aveți peste 18 ani și că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile 888sport.

Top