- Uncategorized

VIZUALIZARE: Plíšková nepopular. O altă șansă de a-i aduce pe fanii cehi a dispărut

Deși s-a alăturat săptămânii trecute la Stuttgart, ea și-a cerut scuze pentru probleme de sănătate, pe care a refuzat să le specifice. Ea a anulat conferința de presă. Nici măcar nu a mers cu miercuri, cu o semnătură autografă pentru vizitatorii turneului.

După ce a pătruns în Top 10 și s-a instalat în el, WTA nu a arătat aproape nimic la singurul eveniment de acasă. În 2016, a fost eliminată în primul tur, după o performanță slabă împotriva italianului Giorgio.Anul trecut, ea și-a anulat participarea la puțin timp după triumful de la Stuttgart, când urma să o întâlnească pe sora Kristýna în primul tur.

aceasta este atent monitorizată.

Popularitatea sa nu înflorește, în comparație cu Petra Kvitová, Lucie Šafářová sau Barbora Strýcová, Plíšková are un efect măsurat și rece asupra publicului. Este cam ca un alt campion la rachetă, Tomáš Berdych, care, de asemenea, susține că joacă tenis în principal pentru el însuși și nu exagerează căldura față de oameni.

Ce mi se întâmplă? Afacerile mele!

Anul trecut, la Open Open de la Praga, Kvitová a avut în vedere demisia zilnică și plecarea la o companie mai renumită și profitabilă la Madrid.De fiecare dată a decis să persevereze și, în cele din urmă, a mers la trofeu în spatele unor audiențe imense. Apoi – chiar pe punctul de epuizare – a obținut-o în capitala spaniolă.

Plíšková a ales o cale mai directă cu sânge rece. La fel ca înainte de Jocurile Olimpice de la Rio, când a vorbit despre temerile virusului zika. Sau în cazul unei plecări timpurii de la Ostrava înainte de sfârșitul luptei fedcup cu România.

Desigur, el are dreptul să-și păstreze distanța, să-și ducă viața după bunul plac, să-și construiască o carieră. Nu este stilul ei să-și poarte inima în palmă, să facă un spectacol sportiv precum Radek Stepanek sau John McEnroe.

Ea a renunțat la US Open de anul trecut, la două zile după ce socrul ei a murit. Nu a spus niciun cuvânt de înfrângere pentru Serena Williams.Doar lacrimile de la sfârșitul conferinței de presă au scos la iveală modul în care pierderea a lovit-o. Ea a mărturisit în aproape nimeni. După ce a pierdut în fața reporterilor, a vorbit în exclusivitate despre tenis.

Umanizarea reginei gheții?

Faptul că este afectată de un virus insidios, pe care trebuie să-l administreze corticoizi, spre nemulțumirea ei (dar fără intenții rele) a fost dezvăluită ulterior de directorul turneului de la Praga Petra Černošková. >

Plíšková are un stil propriu, nu este interesată de popularitatea ieftină. În timpul interviurilor, vorbește interesant și sincer, fără clișee stupide.Într-o întâlnire față în față, este adesea drăguță și amuzantă. De multe ori a salvat echipa cehă în Fed Cup. De exemplu, simpatica româncă Halepová vorbește despre ea ca prietena ei.

Cu toate acestea, dacă nu intenționează să împărtășească o parte din sentimentele sale interioare cu publicul sportiv, nu poate să-i ceară să îi placă – cum ar fi alți membri ai generației de cercuri de aur.

Dacă nu-i pasă de opinia publică din țara de origine, atunci totul este în regulă.Jucătorul de hochei Pavel Zacha din New Jersey a decis, de asemenea, să nu explice motivele pentru care nu a acceptat invitația de a se pregăti pentru Campionatele Mondiale de la Bratislava.

Mulți profesioniști se concentrează logic pe succesul principalului lor loc de muncă, în turul WTA, în NHL, în Bundesliga germană.

Nu este iubită și sărbătorită ca unii alți sportivi, ar trebui să ia în considerare o schimbare în prezentarea personalității sale.

Fără o umanizare, ea va rămâne regina gheții pentru totdeauna.