- Pariuri

O reuniune aglomerată de hochei în Brno începe, numele lui Ovečkin iese în evidență

Patruzeci și trei de jucători NHL vor fi văzuți la Brno la turneul final de Euro Hockey de joi până duminică. Suedezii vor aduce șaisprezece dintre ei, Rusia mai puțin. Echipa cehă are zece luptători din competiția de peste mări, finlandezii au doi.

Turneul se întoarce la Brno după șase ani, dar mult dincolo de trecut, oricine ar dori să afle când O astfel de pariuri online Romania concentrare de stele a străbătut gheața Brno.

Dacă deloc.

Alexandr Ovečkin va conduce Rusia, a cărei echipă va supraviețui și la evenimente precum Cupa Mondială. Suedezii îl au pe veteranul Henrik Lundqvist în poarta lor, echipa gazdă va încerca să concureze cu Jakub Voráček, Radek Gudas și Michael Frolík pe scena. de asemenea calibru.Dar Kaapo Kakko, în vârstă de 18 ani, poate numărul doi din proiectul NHL din acest an, va fi interesat. El este înconjurat de celebrul New York Rangers.

“Am auzit că Ovechkin și alte stele ar trebui să sosească. Acesta va fi un test bun pentru noi, va fi bine doar că îl vom încerca “, a spus Frolík.

Hocheiul național va fi văzut la Brno pentru prima dată din 2015, când echipa națională a învins Finlanda 3: 2 după atacuri. . Meciul a fost decis de Jakub Voráček, iar același jucător va conduce echipa gazdă la meciul de joi.Antrenorul Miloš Říha l-a plasat ca căpitan în primul atac alături de Jan Kovář și Martin Zaťovič de la Kometa.

Echipa națională de hochei cehă în timpul antrenamentelor la Brno.

“Ultimul turneu de la Brno a fost prezență și o atmosferă minunată nu numai la meciul echipei naționale a Cehiei cu o reclamă pentru hochei foarte bună. Acesta a fost evaluat bine de toți participanții la turneu, așa că suntem bucuroși să ne întoarcem “, a declarat Jana Obermajerová, președinte al consiliului de administrație și director al marketingului sportiv BPA, care este partener de marketing al hochei cehe.

Jucătorii îl așteaptă cu nerăbdare. Până în prezent, are un excedent semnificativ, în total 36 de nume.Chiar și cu o săptămână înainte de începerea 888sport Cupei Mondiale, echipa cehă trebuie să se antreneze în două grupuri pentru a se potrivi pe gheață.

Unii jucători se vor întâlni doar câteva zile după ce s-au văzut în NHL. Acesta este cazul atacantului ceh Ondřej Palát și rusul Nikita Kučerov de la Tampa.

“Trebuie să-i scriu dacă nu ne vom întâlni. Cu siguranță este minunat că există o astfel de stea aici în Brno. La fel ca Ovečkin, a spus Palát.

Numele lui Ovečkin iese în evidență în potopul de stele. Liderul rus a ratat meciul „echipei” de miercuri din Suedia, care a asigurat deschiderea Jocurilor de hochei Carlson și va ajunge cu alți câțiva coechipieri pe axa proprie până la Brno.

Ovechkin și cu el Yevgeny Kuznetsov, Dmitry Orlov și Nikita Zajcev echipa națională va fi finalizată în cursul zilei de joi.Se vor antrena fie în locul turneului, fie în sălile pentru tinerii din spatele lui Lužánky.

Potrivit organizatorilor, câteva sute de bilete au rămas pentru caseta DRFG Arena, locurile fiind aproape vândute în cursul săptămânii.

Mai multe informații aici: Mai Mult