- Pariuri

Nu mai suntem în roșu, dar la zero, jucătorii de handbal din Písek se bucură

După sirena finală, sala aglomerată le-a aplaudat. Jucătorii stăteau în mijlocul terenului, mulțumind spectatorilor pentru sprijinul lor și erau bucurii și ușurare pe fețele lor.

Jucătorii de handbal Písek nu se aflau într-o situație ușoară. Mesele au intrat în joc pentru salvare în interligă ca ultimă unitate. Au avut trei puncte înaintea lui Pilsen.

Dar Unibet două meciuri au fost suficiente și situația este diferită. „Nu suntem în roșu acum. Acum suntem la zero și începem din nou de la început “, a suflat antrenorul echipei Písek Kateřina Keclíková. “A fost un nerv mare pentru noi, dar este minunat că am reușit să-l jucăm”, s-a lăudat ea însăși.Pilsen a pierdut inițial la Zlín.

“Dacă adversarii noștri ar câștiga alături de noi, ei ar fi sărit înapoi la patru puncte și ne-ar fi foarte greu să ne prindem. Din acest motiv, a fost un meci cheie pentru noi, dar acum cheia fiecăruia va fi fiecare dintre celelalte patru “, a adăugat Kateřina Keclíková.

Boemia sudică a reușit să câștige meciul cu Pilsen la 20:15, ceea ce poate părea ca un meci destul de simplu, dar contrariul era adevărat. Pentru cea mai mare parte a duelului, jucătorii de la Písek au prins lipsa pe care o aveau pentru adversari.

Deși Písečanky a reușit să intre în avantaj cu 3: 2, Plzeň a transformat-o și a condus 7: 3. “Am fost în prima repriză și putem spune de fapt că s-au deranjat foarte mult pariuri online în tot meciul.Am avut multe șanse, dar nu am reușit să trecem prin portarul Pilsen, care a fost un mare sprijin pentru echipa ei “, a explicat Kateřina Keclíková.

A decis point cord

Dar importantul a fost că la sfârșitul primei reprize, acuzațiile ei au adăugat și au eliminat deficitul 7: 8 din punctul lor de vedere. În a doua repriză, scorul a fost mai dur. Și la ora 11:13, echipa din Boemia de Sud a reușit să facă meciul. Au putut să apeleze la 17:13. Și asta s-a dovedit crucial.

“A fost vorba doar de schimbarea șanselor. Pentru noi, cheia a fost că am apărat senzațional. Obținerea a doar 15 goluri pe meci este bună. Am vrut să ne apărăm bine în acel meci și vă este imposibil să nu vă schimbați șansele.Apoi s-a rupt și am crezut că vom câștiga în starea de 17:13 “, a adăugat Keclíková la meciul, în care Kvášová cu șase și Pešková cu cinci goluri au luat cel mai mult.

Ea așteaptă deja duminică. la Jihočešky un alt meci important. Va concerta la Zlín. “S-ar putea să ne pare rău pentru meciul bine jucat de la Olomouc, unde am fost o echipă mai bună timp de 50 de minute, dar până la urmă am luat doar un punct pentru o remiză”, a declarat Keclíková. “Dar pe de altă parte, ideea poate fi de aur.”

Nimic subestimat

Antrenorul promite că în următoarea meciul se va desfășura în totalitate ca împotriva lui Pilsen. „Se joacă în succesiune rapidă și nu există timp pentru calcul. Nu ne pasă dacă jucăm în interior sau în aer liber.Va fi dificil peste tot, dar va trebui să obținem puncte peste tot ”, a explicat Kateřina Keclíková. „Poate că sănătatea noastră va dura. Jucăm un meci pe săptămână în tot sezonul și acum mai sunt doi la rând, dar, de asemenea, ne-am antrenat în pauzele echipei naționale și cred că suntem pregătiți pentru asta. ”

După duelul de duminică de la Zlín, Jihočešky îl va întâmpina pe Olomouc acasă 8 mai. Vor începe la Pilsen pe 12 mai și se vor încheia acasă cu Zlín pe 18 mai.

Se vor bucura de salvare după acest duel?

Mai mult: https://super-bet.ro