- Pariuri

Minunea lui Ajax. Odată cu antrenorul Sparta dorit, ea cucerește Europa

Antrenorul chel olandez de la Bayern Munchen a fost într-adevăr în joc la vremea respectivă, dar nu a plâns cu șeful Letnei, Daniel Křetínský. Utrecht a luat locul Spartei, a început să obțină succes și marți a mers case de pariuri licentiate in Romania cu Ajax Amsterdam la finala Ligii Campionilor.

Aceasta este o senzație de primă clasă!

Dar, cu siguranță, nu este o coincidență. > Dacă ai privit Ajax traversând Real Madrid în turul 16, l-ai trimis pe Juventus din sferturile de finală și a câștigat ultima oară marți 1-0 la Tottenham, știi de fapt că te poți aștepta la orice de la Ajax în acest sezon. “Imaginație! Am luptat ca leii și acum suntem la jumătate în finală ”, a exclamat Hag. „Această echipă este william-hill la fel de puternică ca cea din 1995.O simt “, a prezis Louis Van Gaal înainte.

Și luați-i cuvintele în serios, pentru că stătea pe bancă în urmă cu douăzeci și patru de ani, când Ajax a câștigat pentru Champions League pentru ultima oară.

ei pot vedea cu ușurință mai multă faimă în Amsterdam, chiar dacă circumstanțele nu se adaugă la prima vedere. În 25 de ani, este chiar cel de-al doilea tânăr dintre cei 32 de participanți.

Aceasta este și cea mai mică experiență cu meciuri cu adevărat mari: doar câțiva vor juca în liga internă pe sezon.

Deci, ce minune A născut, de fapt, în numele lui Ajax?

Din curajul și încrederea în sine pe care Hag a turnat-o într-o echipă tânără cu mulți urmași. echipa conform ideilor lor.Adolescenții supradotați sunt îndrumați de purtătorii Schöne, Tadič și Blind.

Împreună, lucrează foarte mult împreună.

Primul gol al Ligii Campionilor, în patruzeci și unu de cazuri pe care le-a câștigat, a atras de opt ori…Și nu a pierdut niciodată!Și a fost al treilea din istorie care a câștigat un adversar pe teren în etapa de 16, sferturi de finală și semifinale.

Portarul Onana, pe de altă parte, a fost primul portar african care a intrat în această fază a competiției.

Și mijlocașul De Jong, pe care clubul l-a cumpărat de la Tillburg în urmă cu patru ani pentru un simbol simbolic? Acesta aparține deja Barcelonei, unde va merge cu un preț de două miliarde de coroane după sezon.

Toate se încadrează exact în conceptul de fotbal total, pe care Ajax a apărut-o și case pariuri online autorizate care a săpat de zeci de ani: Ele nu trebuie să se plictisească niciodată, să fie statice și previzibile.Cum ar face-o în Sparta?