- Uncategorized

Jürgen Klopp îndeamnă Liverpool să „se bucure de plimbare” în cursa pentru a pune capăt secetei din titlu

Liverpool are un avantaj de patru puncte în urma înfrângerii surprinzătoare a lui Manchester City de către Crystal Palace și a oferit cel mai bun început de sezon al clubului cu 48 de puncte din 18 jocuri neînvinse. Doar de două ori în ultimii 10 ani, topul ligii în ziua de Crăciun nu a câștigat titlul și în ambele ocazii a fost Liverpool, în 2013-14 și 2008-09. Klopp insistă asupra faptului că statisticile sunt irelevante pentru perspectivele echipei sale în 2019 și că încercarea lui Liverpool de a câștiga un campionat din liga a 19-a ar trebui să fie acceptată la Anfield. nu vreau să ne facem mai mici decât suntem, dar o simt ”, a spus managerul Liverpool. „Nimeni nu este obișnuit să facă față succesului Liverpool, dar mulți oameni simt pentru acest club.Cineva m-a întrebat deja după jocul Lupilor: „Este al tău de pierdut?” El m-a întrebat asta! Wow! Este cu adevărat o nebunie.

„Dacă vrei să ai garanții, mergi pentru un alt sport. Dacă vrei să fii sigur că în luna mai va fi ceva cu adevărat special, dar nu vrei să vezi calea către acea zi, atunci ia-ți o vacanță. Nu știu unde nu se difuzează Premier League, dar găsește o țară mică unde nu este și mergi acolo.

„Dacă vrei să te bucuri de plimbare și vrei să încerci tot ce poți să fii cât mai reușit posibil, apoi bine ai venit, să mergem pentru el. Asta este tot ce putem face. Nimic altceva și nu pentru că bunicii noștri au făcut sau nu.Asta nu are nicio influență. ”

Klopp susține că nu simte nicio presiune suplimentară, având în vedere startul comandant al Liverpool și avantajul subțire al lui City, pe care îl vizitează pe 3 ianuarie. „Nu există presiune, nu văd presiunea”, a spus el.

„Există presiune pentru că vrem să câștigăm împotriva Newcastle și este destul de dificil. Dacă aș vedea pe cineva într-un interviu pre-meci care întreabă un jucător despre mai și chestii de genul acesta, aș lua microfonul și l-aș arunca undeva. Doar pentru că nu este corect. Trebuie să jucăm fotbal, să nu ne gândim la ce putem face vara.

„Dacă nu suntem primii în tabel pe 3 ianuarie, de exemplu, probabil că am fi pierdut un joc. Asta înseamnă că tot ce am făcut până acum este un rahat?Dacă pierdem un joc într-o zi și toată lumea începe imediat să spună că am arătat că nu putem face față presiunii, mai sunt încă 17 jocuri de făcut sau orice altceva. Nu există nicio presiune suplimentară asupra noastră din cauza unei diferențe de patru puncte. ”

Klopp, care se așteaptă să-l revină pe Trent Alexander-Arnold din accidentarea pentru jocul de la Newcastle, a declarat că echipa sa își va păstra atenția.

„Nimic nu este considerat de la sine înțeles”, a spus el. „Nu vă gândiți pentru că avem acea cantitate de puncte și Newcastle are acea cantitate de puncte [vom câștiga]. Dacă gândești asta, atunci acesta este momentul în care lucrurile merg prost. Și tot pot greși, așa este viața. Trebuie să fim concentrați. Cu toții trebuie să fim.Nu e nervos. Fiver: înscrie-te și primește e-mailul nostru zilnic cu fotbalul.

„Am auzit de câte ori în ultimii 10 ani că, când ești primul la Crăciun, câștigi titlul, dar doar Liverpool nu. Totul este un rahat. Ce este? Ce înseamnă? Este o echipă diferită, un alt moment, totul a fost diferit. Nu este interesant. Dacă nu ar fi fost cazul și Liverpool [întotdeauna] va deveni campion, aș crede acum la jumătatea sezonului că treaba este terminată? Desigur că nu. Nimic nu s-a întâmplat până acum; nu trebuie să ne gândim la mai. Trebuie să ne gândim la 26 decembrie împotriva Newcastle. Să încercăm tot ce avem pentru a câștiga acel joc. După aceea, Arsenal vine. ”