- 1xbet

1xbet case de pariuri licentiate in Romania

1xbet case de pariuri licentiate in Romania

Casa de pariuri este, de asemenea, o companie inovatoare, fiind una dintre puținele case de pariuri, dacă nu singura, care acceptă criptomoneda ca mijloc de plată. Deși nu are la fel de multă experiență ca și concurenții săi, puteți conta pe 1xbet pentru a vă îndeplini toate dorințele.

Primele impresii sunt adesea bune …

Într-adevăr, din primele minute petrecute pe platforma 1xbet, veți putea naviga prin case de pariuri licentiate in Romania selecția lor de sporturi și puteți plasa cu ușurință pariuri pe sporturile preferate.

Cu un bonus atractiv de bun venit, site-ul de pariuri online oferă mai multe piețe pe care să pariați, inclusiv sporturi populare din America de Nord, cum ar fi hochei, fotbal, baseball sau baschet.

Deși opțiunile de plată sunt limitate în comparație cu jucătorii de pe piața pariurilor sportive, 1xbet este unul dintre puținele care își inovează serviciul oferind Bitcoin ca mijloc de plată pe site-ul său. În plus, prin adăugarea mai multor servicii, inclusiv cazinou online sau poker, satisfacția clienților este în centrul atenției 1xbet. Și asta spre deliciul pariorilor.

Primă

Ca nou jucător în industria pariurilor sportive a atacat foarte greu pentru a atrage clienți maximi cu o mare varietate de bonusuri și promoții.

Avantajele încep cu bonusul de bun venit pentru care casa de pariuri oferă un exces de 50% din prima dvs. depunere de până la 1000 USD. Unul dintre cele mai mari bonusuri, dacă nu chiar cel mai mare bonus de pe piață. Pentru a beneficia de asta, nimic nu ar putea fi mai simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați contul în câțiva pași și să efectuați o primă depunere de cel puțin 50 USD.

Principalele cerințe sunt o rată de rotire între cinci și cincisprezece ori, în funcție de suma inițială a depozitului dvs. În ceea ce privește retragerile, acestea nu pot fi solicitate în termen de 30 de zile de la primirea bonusului.

Pariuri sportive

Piața de pariuri sportive oferită de 1xbet se concentrează în principal pe piețele nord-americane și americane.

Acesta diferă de alte case de pariuri care se concentrează în principal pe piața europeană. Bineînțeles, 1xbet oferă câteva pariuri pe fotbalul din Premier League și Liga din Anglia și alte competiții celebre.

Cu toate acestea, veți fi cel mai fericit parior dacă sunteți în căutarea de pariuri pe MLS, NFL, NBA, MLB, NHL și chiar sporturi universitare. De asemenea, veți găsi pariuri pe divertisment și politică ca piață disponibilă.

Pariurile live sunt disponibile pentru anumite jocuri NBA, MLB și NHL. Postează linii rapid și oferă cote destul de decente în comparație cu media pieței.

Limitele pariurilor sunt, de asemenea, stabilite de 1xbet pe pariurile pe care le faceți. Acestea pot varia de la 2 $ la 1000 $ pentru majoritatea jocurilor atunci când pariați online. Dacă alegeți să pariați prin telefon, va trebui să plasați un pariu minim de 25 USD, dar nu sunteți limitat la un pariu maxim.

Pariuri live

Dacă vă plac emoțiile, 1xbet este un loc minunat pentru pariorii care doresc să combine distracție și pasiune! Într-adevăr, oferă o interfață fantastică de pariere pe PC și mobil. Jucătorii au posibilitatea de a urmări evenimente sportive în direct, profitând de toate opțiunile de pariere live.

1xbet poate difuza mai multe evenimente în fiecare zi și aveți ocazia să aflați mai multe despre piețele disponibile accesând rezultate actuale, statistici de meci și evenimente viitoare.