Sport pariuri Unibet

Information

Added: 2018-04-17
Category: Unibet

Sport pariuri Unibet

Sport pariuri Unibet

Multe case de pariuri online ofera promotii speciale pe aceste meciuri de tenis si pariuri sportive online este pacat sa le ratati.

Trebuie sa fiti atenti la miza pe care plasati pe fiecare runda din cele 10 deoarece doar mize cu valoarea mai mare de 0.1 euro vor fi luate in considerare. Se plaseaza live sau pre-meci doar pe partidele din cele doua competitii intercluburi la nivel european cate 5 pariuri pe cota de minim 1.75 pentru a beneficia de un pariu gratuit in valoare de 50 ron. In acest sezon de Champions League si Europa League, mai precis in faza grupelor care incepe acum de 12 septembire si pana la finele acesteia undeva in decembrie, se ofera pariuri gratuite la partidele care se vor desfasura in tot acest interval.

Odata incrisi/autentificati pe Unibet de pe pagina acestei promotii, pariorii trebuie sa se asigure cu au in cont disponibil suficient pentru a indeplinii conditiile de obtinere a celor doua freebet-uri fiecare in valoare de 50 ron. Pe pagina principala veti gasi toate informatiile necesare inceperii aventurii la pariuri sportive, de la cotele oferite, evenimente care vor incepe in scurt timp si pana la cele mai noi bonusuri si promotii. In cazul in care intampinati dificultati in acest proces puteti apela la serviciul de relatii cu clienti prin mai multe modalitati pentru a finaliza procesul.

Optiunile de pariere nu se opresc numai la pariurile sportive clasice, acestea se extind si pe platforma de live unde avem si optiuni de pariere mult mai diversificate.

Top